Van Hoek voor het betere DAK werk


 

 

 

 

Van Hoek Dakbedekkingen BV is een middelgroot bedrijf met een 30-tal werknemers, gevestigd te Heeze (in de driehoek Eindhoven Helmond Weert). Het bedrijf is gespecialiseerd in bitumineuze- en kunststof dakbedekkingen in de ruimste zin van het woord. Van renovatie/ onderhoud tot en met nieuwbouw/verbouw, kortom alles wat met platte daken te maken heeft wordt verzorgd door Van Hoek. Maar ook op het gebied van hellende daken heeft Van Hoek zich gespecialiseerd in bitumineuze shingles met inbegrip van eventuele isolatietoepassing, lood- en/of zinkrenovatie en overige constructieve correcties.

Het bedrijf bestaat ruim 30 jaar en binnen de directie is ruim 40 jaar ervaring aanwezig, dat staat ondermeer borg voor de kwaliteit van het geleverde werk. Voeg daaraan toe het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en de uitstekende service door het flexibele karakter van het bedrijf en U bent verzekerd van een perfect dak.

Na het gereedkomen van onze werkzaamheden wordt U een garantie op waterdichtheid aangeboden gedurende een periode van 10 jaar, in combinatie met een jaarlijks onderhoud. Eventueel kan deze garantie worden uitgebreid met een „All-in-verzekerde” dakgarantie waarbij materialen, uitvoering, gevolgschade en eventueel faillissement van leverancier en/of verwerker worden medeverzekerd.

 

Erkend leerbedrijf

Scholing van personeelsleden binnen het bedrijf wordt door Van Hoek als een „must” beschouwd. Middels praktische trainingen, specialistische cursussen en complete dagscholing, worden alle personeelsleden opgeleid tot dakdekker, voorman of leermeester. Daarom is Van Hoek-Dakbedekkingen BV door Bouwradius (Landelijk orgaan Beroepsonderwijs tegenwoordig bekend als Fundeon) erkend als Gecertificeerd Leermeesterbedrijf.

 

 

www.fundeon.nl

 

KOMO- certificaat ligt aan de basis

Van Hoek Dakbedekkingen gebruikt voor al haar werkzaamheden materialen welke KOMO-gecertificeerd zijn en welke vallen onder het Bouwstoffenbesluit (BSB). Het bedrijf is bovendien door KIWA gecertificeerd en in het bezit gesteld van een KOMO-procesverklaring inzake de geleverde kwaliteit. De veiligheid wordt tevens gewaarborgd door ons VCA*  certificaat. Sommige van de materialen welke door Van Hoek worden verwerkt beschikken over een Milieuverklaring (o.a. Wédéflex) welke is verkregen op basis van recycling en duurzaamheid van de betreffende materialen (levensduur Wédéflex bedraagt minimaal 30 jaar!).


Verwerker van A merken

Het verwerken van kwaliteitsproducten is een belangrijk ingrediënt om tot een perfect eindresultaat te komen. Het dealerschap van diverse A merken is dan ook onze bakermat tot succes. Wij verwerken oa. Wédéflex en Resitrix, en onze medewerkers zijn dan ook opgeleid volgens de laatste stand der techniek. Tevens confirmeren wij ons strikt aan alle voorwaarden van brandveilig detailleren zoals beschreven in de NEN 6050.

Onderstaand enkele links naar onze vaste leveranciers:

 

 


 

  www.wedeflex.nl

         

 
  www.roval.nl
  www.zoontjens.nl
  www.isobouw.nl
 www.pdt-group.com